top of page
  • BienCuadrado

'We Used To Do It Out In The Park' - Ashwan (v.Cat)


'We Used To Do It Out In The Park' - Ashwan 9 June 18 August

Acompanya'ns en una celebració de DIY a l'estil tradicional, cultures analògiques, en la nostra més recent exhibició: 'We Used To Do It Out In The Park'

Ashwan reutilitza caixes de cartró i les transforma en grans peces de materials barrejats, recoberts en resina. La metamorfosi resultant crea un sentit simultani de degeneració post-industrial urbana i un homenatge a les subcultures rebels que van afegir color a aquests ambients.

El desig de ser sentit i de deixar una petjada en una societat que ja no escoltava més, l'art de l'Ashwan es remunta a un període on la ruptura urbana va resultar en una explosió de color enmig de creixents divisions socials. Bastards remanents de una era Reaganòmica, traçades a través de les nostres ciutats contra la voluntat de molts, només per ara convertir-se en mercaderies i celebrats per l'elit. Excepte aquí, l'ambient en sí mateix és igualment gaudit, amb superfícies i coure oxidats i sentit de qualitat física i del temps que passa.

Rondant entre 2 i 3 dimensionalitats, aquestes obres evoquen imatges d'una part del mur de Berlin o una zona del Bronx dels anys 70 que no s'han restaurat en dècades.

'We used to do it out in the park' fa referència i homenatja una època passada, amb sinceritat i nostàlgia... Acompanya'ns mentre la tornem a reviure.

'We used to do it out in the park' tindrà lloc del 9 de juny al 18 d'agost.

Barcelona Art Urban Art Ashwan


14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page